Post Operatief

Je krijgt een borstoperatie; en nu? Vaak wordt het aangeraden om na je borstoperatie een speciale beha te dragen. Dit heet een post operatieve compressie beha. Vaak wordt er naar verwezen als sportbeha, echter is er een groot verschil tussen een sportbeha en een compressiebeha. Voor advies en het aanmeten van een compressiebeha kan je langskomen in de winkel zonder afspraak en helpen we je graag verder! 

Voor de operatie

Overleg met de mammacare verpleegkundige of chirurg wat het beste is voor jou; hoe lang moet je de beha dragen en hoeveel steun moet deze bieden?

Kopen van de beha

Voor het kopen van een compressiebeha kan je bij ons in de winkel terecht zonder afspraak. We hebben verschillende modellen voor verschillende cupmaten

Wanneer?

Een compressie beha wordt aangeraden en is geschikt om te dragen na een borstoperatie. Dit geldt ook voor plastische chirurgie. 

Vergoedingen

Sommige verzekeringen vergoeden een post operatieve beha. Het is verstandig om dit na te vragen bij je verzekering. Wanneer dit het geval is, kunnen wij een officieel factuur voor je maken.